RMW 2018: kies*wijzer*onderhoud

Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht wordt het thema "kies*wijzer*onderhoud". De commisies van Bouwend Nederland willen u als specialist in wegenonderhoud via RMW inzichten en verdieping geven in een 3-tal onderwerpen. Want na de gemeenteraadverkiezingen moet u eigenlijk een kies wijzer methode aanbieden aan nieuwe commissies en wellicht nieuwe wethouders. 

Naast technisch onderhoud speelt beeldvorming en verwachtingsmanagement een steeds belangrijkere rol in wegonderhoud. Wat kunnen buurtbewoners nu eigenlijk verwachten? RMW reikt u tools aan om "omgevingsmanagement gerelateerd aan onderhoud" met de burgers en bewoners beter aan te pakken. 

Kortom, RMW 2018 is wederom een niet te missen ochtend die u tot nadenken kan en zal zetten. En dat is ook het doel, neem kennis van zaken en kijk wat het voor u kan en zal betekenen. 

Ton Kneepkens, boegbeeld van RMW, zal als dagvoorzitter drie presentaties inkaderen rond het thema en de gasten aansporen vooruit te denken in relatie tot onderhoud. En hij zal her en der intermezzo's leveren aan de hand van nieuws, innovatie en onderzoeksdata! 

Tijdens RMW 2018 komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Spoedcursus wegdek/deklaagschade inspecteren en beoordelen door een expert van SOMA Bedrijfsopleidingen. 
  • Onderhoud wegmarkeringen: zin en onzin. Doel is om de veiligheid van wegen te garanderen. Presentatie verzorgd door de heer Frank Jansen / Frans Paardekooper van de Commissie Wegmarkeringen (Bouwend Nederland) 
  • Omgevingsmanagement voor onderhoudswerkzaamheden, geen overbodige luxe: presentatie door communicatie experts mevrouw Marieke Duineveld en de heer Roland Classen.

LOCATIES EN DATA

RMW 2018 is op vier locaties (Van der Valk Hotels) in het land te bezoeken en is vrij toegankelijk voor wegbeheerders, bestuurders, beleidsmakers en hun consultants. VOL=VOL. Meld u dus snel aan!

  • Breukelen, 7 maart 2018 (Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen)
  • Dordrecht, 8 maart 2018 (Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht)
  • Zwolle, 14 maart 2018 (Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle)
  • Arnhem, 15 maart 2018 (Amsterdamseweg 505, 6816 VK Arnhem)

De aanvang van de RMW is steeds om 9:00 uur met ontvangst. De presentaties starten om 09:30 uur een duren tot circa 12:30 uur. Tijdens de pauze en/of tijdens de afsluitende lunch bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om individueel vragen te stellen aan sprekers en/of organisatie van RMW 2018. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van aanmelding en enkele dagen voor de RMW dag ziet u een herinnering met daarin het programma, het adres van RMW van uw keuze.

Collega's
Gaan er nog collega's mee? Vul dan hier de namen en e-mail adressen in.